LA STAGIONE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1727 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Stagione. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 21:55 Heerlijke pizza maar die wachttijd! We hebben een uur en 3 kwartier moeten wachten.
5 dec 2022 om 21:41 Heerlijke dunne pizza’s zoals altijd. Wel lange bezorgtijd.
27 nov 2022 om 19:40 Er zat erg weinig vlees in de pasta, bij de pizza viel de topping er steeds af, alsof alles er net opgegooid was, en, als ik vraag om de pizza te snijden, verwacht ik niet dat dit 4 kwarten gebeurt.
22 nov 2022 om 22:17 Pizza was very delicious. Dille was a surprise, but I love it, so no problem. The delivery time is quite long, however communicated clearly
22 nov 2022 om 20:02 Er zat dille op de pizza Ipv oregano. Maar de pizza was lekker, warm en er was goed naar de opmerking gekeken. Wel 40 minuten te laat maar hadden gelukkig geen haast.
20 nov 2022 om 19:54 Eten was lekker. Goed warm . Alleen jammer dat de bestelling niet goed was gegaan , hadden op pizza ananas gevraagd maar was niet gebeurd helaas. Restaurant gebeld en stonden ons netjes te woord.
13 nov 2022 om 21:27 Bezorgtijd is lang, maar dat was te verwachten.
5 nov 2022 om 11:38 Heerlijke tortellini. Lekker warm Super salade de la casa.
4 nov 2022 om 21:41 De bezorgtijd is de verwachte bezorgtijd tussen bestelmoment en aflevering. Is prima, zoals gemeld.
4 nov 2022 om 21:04 Calzone besteld met 2 extra ingrediënten en 2 standaard ingrediënten er uit. Hiervoor 4 euro extra betaald. Calzone geleverd zonder de extra ingrediënten en de ingrediënten die er uit moesten blijven zaten er gewoon in. Calzone zo de prullenbak in!
24 sep 2022 om 9:40 Alweer 2 uur gewacht, dit is onacceptabel. Stop gewoon met de bezorging, als jullie het niet kunnen. Dit was laatste keer voor me.
17 sep 2022 om 19:31 Zoals altijd de Calzone super!!