LA STAGIONE

LA STAGIONE Ristorante - Pizzeria - Lunchroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1690 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Stagione. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2022 om 20:57 Eten was prima alleen bezorging duurde erg lang, bijna 2 uur moeten wachten op het eten
26 mei 2022 om 17:23 De bezorgtijd was DRIE UUR
25 mei 2022 om 20:28 Het eten was ten eerste goed warm. Daarnaast was het zeer smakelijk.Zo’n portie na een dag hard werken was zeker niet te klein. Tja, iets langer onderweg. De kwaliteit en het feit dat het goed warm was maakte alles helemaal goed. We hebben gesmuld.
23 mei 2022 om 19:35 Ik zou graag het eten een accurate beoordeling willen geven maar ten tijde van het schrijven van deze review wacht ik nogsteeds op mijn eten.. 2 uur geleden besteld en 3x gebeld. Ongelofelijk slecht dit
16 mei 2022 om 1:21 Eten smaakte voortreffelijk, bezorgtijd kon sneller, maar was redelijk. Eten was niet erg warm meer.
7 mei 2022 om 20:20 Bestelling om 18:15 gedaan nu pas net binnen.. niet normaal . Als je ze dan belt geven ze aan we hebben geen bezorgers ! Stop dan gewoon met bezorgen, of bel even waarom het zolang duurt. Mensen bestel hier niet eten ook niet top kutzaak
27 apr 2022 om 22:15 De vermeldde bezorgtijd was 90 minuten, maar uiteindelijk werd het bijna 3 uur. Pizza's waren redelijk, pasta te nat en het brood verbrand. Het was drum, maar annuleer de bestelling dan of informeer de klant tijdig over te lange levertijd.
22 apr 2022 om 21:23 Eten zelf was goed, bezorging kwam helaas wel pas 2,5 uur na bestellen helaas…
11 apr 2022 om 19:33 Geweldige pizza, complimenten
11 apr 2022 om 11:05 Op zondag om 3 uur al eten besteld in verband met een afspraak. Bezorgtijd om 17:40 geselecteerd, echter was het er pas om 18:20 uur. Hierdoor moest ik mijn afspraak verplaatsen. Ook geen bericht dat de bezorgtijd was verplaatst.
11 apr 2022 om 4:48 2,5 uur op bestelling moeten wachten
10 apr 2022 om 2:37 Werd precies op tijd bezorgd en erg lekker!